LA IMPORTÀNCIA DE L'ESTÈTICA DENTAL

Què és l'estètica dental?

L’estètica dental és una especialitat de l’odontologia que s’ocupa dels problemes de salut dental relacionats amb l’harmonia estètica de la boca. Amb tècniques diverses, podem corregir problemes d’asimetria dental, separació entre dents, canvis de coloració, fractures… per tal d’aconseguir un aspecte natural i un somriure radiant.

 

Quins són els tractaments en estètica dental?

L’estètica dental té com a prioritat oferir el millor somriure al pacient. Per això intenta millorar tres elements bàsics per a un somriure radiant: els llavis, les genives i les dents.

 

Amb els tractaments d’estètica dental aconseguim millorar el somriure dels nostres pacients. Podem corregir el color, la forma o la posició de les dents; el gruix i la posició dels llavis; aconseguir unes genives sanes…

 

  • Emblanquiment de dents: És un tractament senzill que permet aclarir el color de les dents de manera gens dolorosa.

 

  • Tractament de llavis: Emmarcar el somriure amb uns llavis bonics dóna harmonia al rostre. Qualsevol anomalia es pot corregir amb tractaments reversibles (gruix, posició…).

 

  • Caretes de ceràmica: Són unes làmines de porcellana que recobreixen la superfície de la dent, normalment es col·loquen per corregir dents excessivament tenyides o bé per dissimular alteracions en la mida de les peces dentals o malposicions.

 

  • Implants dentals: Són arrels de titani que es fixen a l’os maxil·lar i sobre les quals es col·loquen les dents que falten. Aquest tractament requereix cirurgia.

 

  • Ortodòncia: Tractaments per aconseguir una posició i alineació correctes de les dents. A banda dels tractaments amb bràquets tradicionals, es poden utilitzar bràquets a la cara interna de les dents (ortodòncia lingual), així l’alineament s’aconsegueix de manera pràcticament invisible. 

 

  • Tractament de les genives: És molt important tenir cura de la salut de les genives, ja que la destrucció del teixit gingival pot portar a la pèrdua d’os, fent que la dent es bellugui i finalment caigui. El sagnat és un signe d’alerta de l’existència d’una malaltia a les genives, per això cal fer una bona diagnosi i realitzar tractaments periodontals.

 

  • Higiene dental: La prevenció és molt important, per això recomanem higienes dentals periòdiques fetes per higienistes preparats per detectar possibles afectacions i tractar-les a temps. Una bona higiene dental professional ajuda a eliminar la placa i el carrall acumulats a la superfície de les dents. Els nostres higienistes us ensenyaran com fer una bona higiene bucal a casa (raspallat, freqüència, ús de col·lutoris…)

 

A Dental Sant Esteve trobareu tractaments d’estètica dental adequats a les vostres necessitats.

 

DENTAL SANT ESTEVE, clínica dental

 

Carretera del Montseny, 46  ·  08461 Sant Esteve de Palautordera  ·  Tel. 93 848 12 72  ·  www.dentalsantesteve.com